Zaterdag 7 oktober was het feest vanwege dierendag. De weergoden hadden blijkbaar ook een feestdag, want wat hebben we het getroffen!! Prachtig weer en de aantallen bezoekers die daarbij horen. De hele dag een was het een komen en gaan van groot en klein. Er was dan ook een hoop te zien en te doen. Je kon pinda’s rijgen, een ontbijt voor de geiten maken, hartje luisteren van een cavia, springen op het springkussen en kennismaken met slangen, spinnen, een tenrek en een baardagaam. Dat laatste allemaal met een leuk verhaal van Tim van Exotum.

Ook hadden we hoog bezoek van de heidehoogheden Alysha de heidekoningin, en Kaylee de heideprinses. Zij begonnen met het beleggen van een matse voor het geitenontbijt. Daarna namen zij alle tijd om alles te bekijken, met iedereen een praatje te maken en te genieten van de poffertjes die door onze vrijwilligers gebakken werden.

De standhouders hadden ook geen klagen over de aandacht die er was van de bezoekers. Kortom het was een superdag, met dank aan de activiteitencommissie en alle andere vrijwilligers.

Vergelijkbare berichten