Nog één week en dan wordt de 2e waarde cheque van 2023 bezorgd! Ook nu hebben de cheques een waarde van € 7,50. Houd de brievenbus goed in de gaten.

De bezorging gaat plaatsvinden in de week van 18 september.

Ook de Kinderboerderij doet weer mee. We hebben het initiatief ingediend om de toegankelijkheid van de tuinen en de boerderij te verbeteren.

Op de kinderboerderij hebben we een aantal gebouwen en stallen. Hiervoor willen we een bewegwijzering aanbrengen zodat door de bezoeker een keuze kan worden gemaakt wat hij/zij wil bekijken op basis van de bewegwijzering.

Ook in onze bloementuin en moestuin willen we aanwijzingen en informatie geven over wat hier allemaal groeit en bloeit. Daarnaast willen we deze tuinen meer toegankelijk maken door verharde paden aan te leggen om van dichtbij te kijken en te plukken. Voor deze tuin is het noodzakelijk om materialen aan te kopen voor het onderhoud maar ook onder andere plantenklimrekken, afscheidingen etc.

Zie op internet: Initiatief | Toegankelijkheid tuinen en boerderij | Ede Doet

De cheques kan je inleveren in de speciale box op het erf bij de kinderboerderij of in de brievenbus vooraan de weg waarop een afbeelding van de cheque is geplakt.

Vergelijkbare berichten