Voorzitter: Ivo van der Lans
Mijn naam is Ivo van der Lans en ik ben 62 jaar. Ik ben 23 jaar geleden, vanwege mijn baan aan de Wageningen Universiteit, met mijn gezin van Leiden naar Ede verhuisd, in de buurt van de Reehorst. Met de Oude Hofstede zo op prettige wandel- en fietsafstand, hebben we daar vele jaren geregeld volop een aantal uren of een middagje van de boerderijdieren (en de speeltuin) genoten. Intussen zijn mijn twee zoons begin 20 en doe ik het op mijn werk in Wageningen (onderzoek en onderwijs: van alles met consumenten, niets met dieren of planten) iets rustiger aan. Dat laatste geeft mij de gelegenheid om wat nieuwe dingen te verkennen en op te pakken. Toen de mogelijkheid langskwam om iets te gaan doen bij de Oude Hofstede, ben ik eerst maar eens sfeer gaan proeven tijdens het lentefeest. Die fantastische dag heeft mij ervan overtuigd dat ik veel plezier ga beleven aan mijn activiteiten bij de kinderboerderij.

Secretaris: Leo Massaar
Mijn naam is Leo Massaar, en ik ben net in het bestuur van de kinderboerderij aangetreden met als taak secretaris. Ik ken de kinderboerderij van vroeger toen mijn zoon nog klein was. Ik ben toen begonnen met zaterdag diensten, en ben later in het bestuur gekomen als voorzitter. Na 4 jaar zitting ben ik toen gestopt, omdat ik het erg druk had met werk, en ook een aantal doelen gerealiseerd had. Onder andere een tweede beheerder en budgetten voor onderhoud. Ik heb vanuit mijn werk in een industrieel bedrijf o.a. ervaring met inkoop, gebouwenbeheer, facilitaire zaken en energiebesparing.
Ik kijk uit naar de komende periode om in een leuke club samen te werken voor de kinderboerderij.

Penningmeester: Jan van Aalst
Mijn naam is Jan van Aalst, sinds november 2018 bestuurslid. Inmiddels met pensioen en voorheen werkzaam als risk manager in de IT bij NN, RVS en Menzis. In het verleden diverse bestuursfuncties bij vrijwilligersorganisaties uitgevoerd. Sinds februari 2022 werkzaam als penningmeester en inkoper voor Poekie’s.

Bestuurslid Technisch Beheer: Arnold Boer
Mijn naam is Arnold den Boer en ben verantwoordelijk voor het technisch beheer van gebouwen en terreinen. Tot mijn pensionering eersste opzichter-tekenaar in de bouw. Het hele jaar door is er veel te doen aan klein en groot onderhoud en reparaties. En er komen steeds weer interessante klussen aan waarin ik tekeningen maak voor het onderhoud en reken welke materialen hiervoor nodig zijn.

Bestuurslid Vrijwilligerszaken: Monique Maas
Mijn naam is Monique Maas en werkzaam bij een IT-bedrijf. Ik ben daar onder meer verantwoordelijk voor klantenservice en -tevredenheid. Daarnaast heb ik nog zelf een onderneming die coaching met paarden verzorgt.

Adviseur Processen en Organisatie: Bert den Ouden
Mijn naam is Bert den Ouden, bijna 65 jaar oud en woon vlakbij de keetmolen in Ede. Sinds 2 jaar ben ik met pensioen, na ruim 40 jaar gewerkt te hebben bij Victoria-Vesta, RVS-verzekeringen, ING en Nationale Nederlanden.
Mijn taak bij de kinderboerderij bestaat uit het doen van klusjes voor het bestuur. In de praktijk komt het erop neer op älles wat het bestuur vraagt om te doen”. Dat gaat van jaarverslagen beoordelen tot bijwonen van vergaderingen of gesprekken met personen.

Beheerder: Annemiek van Maarschalkerweerd
Mijn naam is Annemiek van Maarschalkerweerd. Sinds augustus 1999 in dienst bij Stichting Kinderboerderij de Oude Hofstede. In 2013 kreeg ik de gelegenheid om de vorige beheerder op te volgen en dat heb ik met plezier aangenomen. Sinds 01 januari 2023 run ik samen met Suzanne Nijkamp de operationele zaken op de Kinderboerderij.
Voor het bestuur ben ik tevens een adviseur op het gebied van boerderijdieren.

Dierenverzorgster: Suzanne Nijkamp
Mijn naam is Suzanne Nijkamp en werkt sinds 1 januari 2023 full-time op de kinderboerderij. Tijdens mijn studie voor paraveterinair op het Groenhorst College Barneveld (tegenwoordig Aeres Barneveld) kwam ik voor het eerst in contact met de kinderboerderij. Onder leiding van Ellen en Annemiek heb ik toen 8 weken stagegelopen en omdat het zo goed bevallen was, kwam ik 2 jaar later voor nog een stage van 8 weken terug. Na die 2de stage ben ik gebleven als vrijwilliger, wat op den duur veranderde tot een contract als zijnde oproepkracht in combinatie met vrijwilliger. En nu, sinds Januari 2023 ben ik 4 dagen per week werkzaam op de kinderboerderij. Mijn droom om nog te kunnen gaan werken in de dierenbranche had ik door allerlei redenen wel een beetje opgegeven. Maar soms is blijven dromen, toch maar goed.