Tussen 19 en 23 maart valt als het goed is weer een cheque van de voorjaarsronde van Ede Doet bij inwoners van Ede in de bus! De cheques hebben een waarde van € 7,50. Ze kunnen tot 20 april geactiveerd worden. Deze deadline staat ook op de cheque.

Ook dit keer hebben wij een initiatief ingediend waaraan de cheques gedoneerd kunnen worden namelijk:

Om onze monumentale boerderij in goede staat te houden en te voldoen aan de onderhoudseisen die gesteld worden door Monumentenwacht Gelderland en de Beleidsregel “Monumenten opknappen & instandhouden Gemeente Ede” is momenteel onderhoud gevraagd aan de gebouwen en stallen. Ons huidige Ede Doet initiatief is bedoeld om de kosten van het materiaal voor het benodigde schilderwerk te dekken. Het schilderwerk zal door ons team van vrijwilligers worden uitgevoerd.

Zie: Initiatief | Onderhoud Kinderboerderij | Ede Doet

Je kunt je Ede Doet cheque op verschillende manieren aan de kinderboerderij schenken. Bijvoorbeeld door hem op internet te activeren. Dit kan door, bij de hierboven gegeven link, je naam en de code die op je cheque staat in te vullen. Donatie kan met je naam erbij, maar ook anoniem.
Maar je kunt je cheque(s) natuurlijk ook inleveren in de speciale box op het erf bij de kinderboerderij of in de brievenbus vooraan de weg waarop een afbeelding van de cheque is geplakt. Indien mogelijk, dan wel graag een paar dagen voor de deadline. Bij voorbaat heel hartelijk dank.

Vergelijkbare berichten